Iklan

Sunday, April 17, 2011

Lovely Velvety Hearts

BT559 ~ Hearty Love (6 pieces)
RM10.00/pack

6 comments:

Nur Hamizah said...

asalamualaikum,saya miza dan saya berminat dengan button ni tp kdai yer terletak kat mane yer @pun hanya bole beli secara online jer

BPE said...

nak datang kami tak ada kedai, hanya beroperasi dari rumah sahaja...kalau nak datang sila call 013-2048000 (kak maznah) ....

butterfly ku said...

cntik..ada lg x??

BPE said...

butterfly ku,

ada lagi...sila lah order ya

;-)

BPE

Lausenokyh said...

asalamualaikum,saya miza dan saya berminat dengan button ni tp kdai yer terletak kat mane yer @pun hanya bole beli secara online jer

nurazzah8 said...

Miza,

Kami belum mempunyai kedai lagi...hanya beroperasi dari rumah ... dan secara online sahaja, namun begitu, anda boleh juga membuat appointment utk datang ke rumah. sila sms ke no ini 013-2048000..

miza ada ctc no atau emel tak?

Ordering Form

Name:
Email Address:
Contact No(h/p preferred):
Delivery Address:
Postcode:
City:
State/Province:
Country:
Product Code & Quantity:

eg: BT104 - 1 dozen, BT550 - 1 pack

Method of Payment: Maybank Bhd
Bank Islam Berhad
CIMB
Paypal (International Customers)
Others (Leave your inquiries below)
Delivery Method: Pos Laju(default)
Registered Mail (International)
Other (Leave inquiries below, additional charges may apply)
Additional notes/inquiries:

Create a web form here